Chokladbollar med Paulúns Granola

Chokladbollar med Paulúns Granola

Ingredienser

  • 150 g färska dadlar med kärnor
  • 80 g mandlar, hela och skalade
  • 1-2 msk kaffe
  • 1 msk kokosolja, vanlig eller neutral
  • 1 msk kakao (gärna raw)
  • 1 krm havssalt
  • 1.5 dl Paulúns Granola Kakao & Hallon
  • 0.5 dl Paulúns Granola Kakao & Hallon, till att rulla chokladbollarna i
  • 2 msk kokosflakes

Recept

Kärna ur dadlarna och mixa dem i en matberedare tillsammans mandlarna, välj själv hur finfördelat du vill ha det.

Tilllsätt därefter kaffe, kokosolja, kakao, havssalt och Paulúns Kakao & Hallon Granola.

Mixa ihop snabbt, gärna så att smeten har lite bitar kvar.

Krossa kokosflakes och granola i mixer eller mortel och rulla chokladbollarna i det.

Kyl chokladbollarna en stund innan du ska njuta av dem.

Tips: Det går naturligtvis bra att variera smaken med andra smaker både på smaksättning och på Paulúns Granola.