0

Vi hjälper dig att äta lite bättre

Paulúns tillagade den första müslin för över 10 år sedan. Det skulle bli en nyttig müsli, men den skulle ändå smaka gott. Detta är fortfarande vår grundtanke. Vi ska hjälpa folk att må bra, genom att erbjuda mat som faktiskt både är nyttig och god.

Bara bra mat

  • Bara bra råvaror: vi har inga tillsatser i någon av våra produkter.
  • Inget tillsatt socker: vi använder aldrig raffinerat socker i våra produkter.
  • Vi väljer alltid råvaror med så bra näringsvärde som möjligt och alltid nyttiga fetter.

Paulúns Hälsoråd

Paulúns Hälsoråd består av några av de vassaste specialisterna inom Nordens största livsmedelsbolag. Och alla är här med ett gemensamt uppdrag; att skapa de bästa livsmedelsalternativen för dig och din kropp, både utifrån näring och smak. Det är tack vare Paulúns Hälsoråd som vi på Paulúns kan ta den rollen och bära det ansvaret.

Vi vill ge dig möjligheten att på ett enkelt sätt äta god, bra och välbalanserad mat oavsett vilken måltid det gäller. Idag hittar du ett brett sortiment av Paulúns produkter med allt ifrån Paulúns Granola, Paulúns Supermüsli, Paulúns Nötsmörsbakad Soft Müsli, Paulúns Havregröt, och Paulúns Matig Soppa i vårt sortiment. Nyttiga och goda alternativ för hela dagen.

Vi vill underlätta medvetna, hälsosamma val

Vi tycker också att det ska vara enkelt att få information om näringsvärden för våra produkter – så att ni som kunder och konsumenter kan göra ett medvetet val.

Det ska vara enkelt att laga god och hälsosam mat

Hämta inspiration från några av våra favoritrecept.