Vi hjälper dig att äta lite bättre

Paulúns tillagade den första müslin för över 10 år sedan. Det skulle bli en nyttig müsli, men den skulle ändå smaka gott. Detta är fortfarande vår grundtanke. Vi ska hjälpa folk att må bra, genom att erbjuda mat som faktiskt både är nyttig och god.

Bara bra mat

  • Bara bra råvaror: vi har inga tillsatser i någon av våra produkter.
  • Inget tillsatt socker: vi använder aldrig raffinerat socker i våra produkter.
  • Vi väljer alltid råvaror med så bra näringsvärde som möjligt och alltid nyttiga fetter.
Läs mer om vårt innehåll
En skål med yoghurt toppad med Paulúns paleo supergranola
Paulúns bowl asian soya mayo räkor lime avokado

Paulúns Hälsoråd

Paulúns Hälsoråd består av några av de vassaste specialisterna inom Nordens största livsmedelsbolag. Och alla är här med ett gemensamt uppdrag; att skapa de bästa livsmedelsalternativen för dig och din kropp, både utifrån näring och smak. Det är tack vare Paulúns Hälsoråd som vi på Paulúns kan ta den rollen och bära det ansvaret.

Läs mer om Paulúns Hälsoråd

Vi vill ge dig möjligheten att på ett enkelt sätt äta god, bra och välbalanserad mat oavsett vilken måltid det gäller. Idag hittar du ett brett sortiment av Paulúns produkter med allt ifrån Paulúns Granola, Paulúns Supermüsli, Paulúns chiafrö och boveteflingor, Paulúns Superknäcke och Paulúns Supergröt till spännande Paulúns Superlunch soppor, Paulúns Superbowl, Paulúns Supermix och Paulúns Nötbars i vårt sortiment. Nyttiga och goda alternativ för hela dagen.

Vi vill underlätta medvetna, hälsosamma val.

Vi tycker också att det ska vara enkelt att få information om näringsvärden för våra produkter – så att ni som kunder och konsumenter kan göra ett medvetet val.

Läs mer om våra produkter
Paulúns
Smoothie bowl, choklad, jordnöt, crunch, hallon kokos. Recept fån -Linsflingor Pauluns

Det ska vara enkelt att laga god och hälsosam mat

Hämta inspiration från några av våra favoritrecept.

Till recepten

Våra produkter

Våra produkter