0

Kontakta oss

Vi vill gärna att du hör av dig. Gärna med glada tillrop, men också om du är missnöjd med oss på något sätt. Det vill vi såklart försöka ändra på.

I vårt forum har vi samlat och svarat på några av de vanligaste frågorna vi får om Pauluns och våra produkter. Du kan också kontakta oss via kontaktformuläret eller vårt Instagramkonto.

Ring oss

Besök oss

Orkla Foods Sverige AB
Isbergs gata 9B
211 19 Malmö

Vanliga frågor och svar

Alla produkter i Paulúns sortiment är utan tillsatt socker och utan sötningsmedel. De sockerarter som finns i våra produkter kommer naturligt från de råvaror som finns i produkten, tex spannmål, frukt och bär. Vill du veta mer om vad tillsatt socker och sötningsmedel innebär kan du läsa mer här.

Tyvärr måste vi ibland ta bort produkter med lägre efterfrågan från sortimentet, för att ge plats åt nya. Vi älskar alla våra produkter och ser en nytta i var och en, men ibland blir det tyvärr för dyrt att behålla vissa produkter på butikshyllan när efterfrågan inte har varit tillräckligt stor. Några älskade favoriter som vi har tvingats ta bort ut sortimentet är Supermix, Superbars, Paleo Müsli, Superknäcke, Superpasta och Superbowls. Vi delar er besvikelse i att dessa inte längre finns, men hoppas ni hittar andra favoriter i vårt noga utvalda sortiment!

Alla våra produkter uppfyller inte kraven för nyckelhålsmärkning. Det är fetthalten som är för hög i de produkter som inte är nyckelhålsmärkta. Våra produkter innehåller ofta relativt mycket nötter och fröer, vilka i sig innehåller mycket (men nyttiga) fetter. Vi anser inte att det är ohälsosamt att äta de fetter man får i sig genom våra produkter.

Vår Granola är rik på fiber, vilket är bra för din maghälsa och för tarmfloran. Om din mage är ovan vid fiber, kan den behöva lite tid att vänja sig. Fiber gör nämligen att din mage får jobba lite mer, vilket bara är bra!

Paulúns Hälsoråd är Paulúns interna utvecklingsteam som står som garant för att de produkter som tas fram under varumärket är så rena och naturliga som det bara går. Till vår hjälp har vi guidelines och strikta riktlinjer för produkternas näringsmässiga komposition. Paulúns Hälsoråd består av dietister, näringsexperter, gastronomiska utvecklare och produktutvecklare. Här kan du läsa mer om Paulúns Hälsoråd.