Personerna bakom Paulúns Hälsoråd

Dietister, näringsexperter, gastronomiska utvecklare och produktutvecklare – kompetensen bakom Paulúns Hälsoråd är både djup och bred. 

Vad de alla har gemensamt är den ständiga ambitionen att skapa riktigt bra mat, fullproppad med god smak och massa nyttigheter. Här får du chansen att lära känna medlemmarna i Paulúns Hälsoråd lite bättre och ta del av experternas favoritrecept.

Rebeckas overnight oats på två ingredienser

Rebecka Persson, Specialist i nutrition och märkningslagstiftning och medlem i Paulúns Hälsoråd.

“Paulúns Havregröt är Paulúns i ett nötskal! På ett fåtal minuter gör man enkelt en god varm gröt som är både smaksatt och näringsrik. Att göra overnight oats är ännu enklare, och kanske är detta världens enklaste och snabbaste recept? Det enda man behöver är Paulúns Havregröt och valfri mjölk. Rör ihop i en burk och sätt in i kylen och så har du frukosten klar till dagen efter!

Eftersom jag är med i utvecklingen av Paulúns produkter så vet jag att de alltid är fullproppade med nyttigheter och att jag inte behöver fundera över innehållet. Det är både tryggt och smidigt att det redan är genomtänkt.”

Till Rebeckas recept

Carolinas krämiga havregröt toppad med hasselnöt & dadelgranola, mandelsmör, blåbär & hampa

Carolina Tengblad, Utvecklingschef, medlem i Paulúns Hälsoråd.

“Den här gröten lagar jag till hela familjen när jag vill laga en riktigt bra frukost så att det finns energi och kraft till hela förmiddagen – jag har fyra hungriga tonåringar hemma – och alla tycker om kombinationen av len gröt och knaprig granolatopping, och friska bär. Jag är extra glad att alla får i sig en riktigt god frukost som är fullproppad med nyttigheter, prebiotiska fiber och antioxidanter.”

Till Carolinas recept

Görans bananpannkaka med blåbär & citron

Göran Wikström, Produktutvecklare, medlem i Paulúns Hälsoråd.

“Paulúns Granola Blåbär & Citron är en av mina favoritprodukter som jag varit med och utvecklat. Den är intressant på flera sätt. Dels är smakkombinationen med citron spännande och vi hittade en kallpressad siciliansk citronolja som ger granolan den fina doften och smaken av fräsch citron. Dessutom är denna granola naturligt rik på fiber från havre och cikoriarot som är bra för magen. Jag tycker att granola förgyller de flesta frukostar och mellanmål såsom yoghurt, smoothie och gröt. I detta recept får ugnspannkakan med banan en twist med denna goda och nyttiga granola!”

Till Görans recept

Carolines layered smoothie med granola

Caroline Rittfeldt, Gastronomisk utvecklare, medlem i Paulúns Hälsoråd.

“Paulúns Granola Kakao & Dadelkrisp är en av de produkter jag är mest stolt över att ha varit med att utveckla. Genom den transparenta påsen kan man se de stora, krispiga ugnsrostade granolabitarna och dadelkrispet. Med carob och Rainforest Alliance-certifierad kakao lyckades vi får till en chokladig smak helt utan socker, sötningsmedel och tillsatser.

Detta recept tycker jag är härligt eftersom man får fina färgglada lager med den enkla smoothien, yoghurt, frukt och granola. Fräscht och piggt – det gillar jag!”

Till Carolines recept

EXPERTERNAS FAVORITPRODUKTER