Vårt innehåll

Bara bra mat är Paulúns ledord i allt vi gör. All den mat vi tar fram ska vara baserad på noggrant utvalda och bra råvaror och samtidigt smaka riktigt gott. Det kan vara enkelt och gott att leva hälsosamt! Från idé till en färdig produkt är det inte ovanligt att det tar flera år innan vi har kokat, rostat, bakat, smakat och provat för att få fram de bästa produkterna för dig!

Bara bra råvaror
Bara bra råvaror

Bara bra råvaror

Vi på Paulúns väljer noggrant ut vilka råvaror vi arbetar med och vi ställer höga krav på deras näringsvärden, kvalité och hur de har odlats. Vi använder aldrig några tillsatser, exempelvis smakförstärkare, sötningsmedel eller konserveringsmedel i våra produkter. Vi vill att våra råvaror ska vara näringsriktiga som möjligt och vi eftersträvar att hitta en bra balans mellan protein, fett och kolhydrater från källor som är både goda och nyttiga.

Paulúns- inget tillsatt socker
Paulúns- inget tillsatt socker

Inget tillsatt socker

Vi vet att man kan äta naturligt nyttigt och hälsosamt och ändå få en god och njutbar upplevelse. Vi tillsätter därför aldrig socker i våra produkter. För att få till en god smak och konsistens hittar du exempelvis allt ifrån hallon, björnbär till kokos och dadlar.

Paulúns är rik på protein
Paulúns är rik på protein

Rik på protein

Eftersom vi vet att mättnadskänslan är viktig för att behålla energibalansen under dagen, är vi måna om att laga mat på noggrant utvalda råvaror som är rika på protein. Våra Superlunch soppor är rika på protein från b la kyckling, lax, edamamebönor och linser.

Paulúns, rik på fiber
Paulúns, rik på fiber

Fullkorn och fiber

När magen mår bra är det lättare att själv må bra. Både fullkorn och fiber bidrar bland annat till en högre mättnadskänsla och en bättre tarmfunktion. Vi på Paulúns är måna om att våra frukostalternativ ska ha ett bra innehåll av just fullkorn och fiber så att du får en bra start på din dag. På många av våra Paulúns produkter hittar du därför information om mängden fullkorn på framsidan av förpackningen.

Paulúns frukter och bär
Paulúns frukter och bär

Nyttiga och goda frukter och bär

I de flesta av Paulúns produkter hittar du massor av fräscha och färgsprakande frukter och bär som naturligt växt fram under århundradens lopp. Detta eftersom frukter både är goda och har flera spännande egenskaper. Frukt och bär har sedan urminnes tider varit en viktig del av människans dagliga kost, uppskattade för sina uppfriskande smaker och starka färger. Många av dessa kommer från fjärran exotiska platser exempelvis açai, medan andra som blåbär och hallon ingår naturligt i den svenska floran. Blåbär och björnbär är några av de bär som har högst andel antioxidanter och därför blandar vi gärna in just dessa i exempelvis vår müsli och granola. Och så är de ju fantastiskt goda! Bara bra mat helt enkelt! Vill du veta fler fördelar med att äta rikligt med frukt och bär, läs mer på godatider.se.

Våra produkter

Våra produkter