0

Bara bra mat

För oss på Paulúns handlar bra mat om allt och inget. Allt som du, din kropp mår bra av. Vackra, rena och naturliga råvaror utvalda för sitt höga näringsvärde, men också för sin supergoda smak. 

Fullproppade med nyttigheter som antioxidanter, vitaminer, mineraler och fibrer. Sammansatta utifrån en optimal näringsbalans av protein, långsamma kolhydrater och bra fetter. Hos oss hittar du inga tillsatser, inget tillsatt socker, sötningsmedel, tomma kalorier eller andra ingredienser som inte behöver vara där. Inget som är dåligt för dig och som du inte behöver. Inga kompromisser eller genvägar, inget mittemellan.

Paulúns God smak -Paulúns

Supergod smak

Våra råvaror är utvalda för sitt höga näringsvärde, men också för sin supergoda smak! Vi älskar att proppa våra produkter riktigt fulla med vackra, färgrika råvaror av olika konsistens och textur som tillsammans ger en optimal smakupplevelse som tilltalar alla sinnen.

Vi utmanar oss själva att ständigt göra godare produkter och använder aldrig smakförstärkare eller aromer för att nå dit. Faktum är att våra strikta guidelines för ett rent och naturligt innehåll ibland gör det utmanande att samtidigt få till den där lilla extra smaken. Men vi ger oss inte förrän vi är nöjda. Allt som kommer ut på marknaden testas hos ett externt företag som statistiskt säkerställer att matens smak, konsistens och utseende lever upp till våra högt satta krav. Och ibland behövs det både ett, två och tre tester innan vi är redo att släppa ut produkten på marknaden.

Fullproppat med nyttigheter

Vi väljer alltid näringstäta råvaror fullproppade med nyttigheter som fiber, fullkorn, antioxidanter, vitaminer, och mineraler. Vi tillåter inga tomma kalorier. Dessutom eftersträvar vi en optimal balans mellan protein, långsamma kolhydrater och bra fetter av god kvalitet. För att bevara näringen använder vi en varsam tillagningsmetod.

Paulúns Hälsoråd håller sig hela tiden uppdaterade på det senaste inom hälsa genom att läsa forskningsrapporter, samarbeta med ledande universitet, bjuda in föreläsare och regelbundet besöka Los Angeles i USA där många av hälsotrenderna startar. Vår ambition är att ständigt identifiera nya, unika nyttigheter som är bra för dig.

Paulúns God smak -Paulúns
Paulúns inget tillsatt socker -Paulúns

Inget tillsatt socker

Vi vet att man kan äta naturligt nyttigt och hälsosamt och ändå få en god och njutbar upplevelse. Vi tillsätter därför aldrig vitt socker, sötningsmedel, honung, eller andra ingredienser som endast är till för att ge sötande egenskaper. För att få till en supergod smak och konsistens hittar du istället allt ifrån hallon, björnbär till kokos och dadlar.

Blåbär och björnbär är några av de bär som har högst andel antioxidanter, vilket är ytterligare en anledning till att vi gärna blandar in just dessa i vår müsli och granola.

Inga tillsatser, bara rena naturliga ingredienser

Vi tror på rena, naturliga råvaror och använder därför aldrig några tillsatser (e-nummer) som exempelvis konserveringsmedel och stabiliseringsmedel i våra produkter.

Hos Paulúns hittar du inga ingredienser som inte behöver vara där. Inget som är dåligt för dig som du inte behöver. Inga kompromisser eller genvägar, inget mittemellan.

Paulúns inga tillsatser -Paulúns
Hållbara råvaror -Paulúns

Bara bra råvaror

Råvarorna i Paulúns produkter är sådana som det är bra att äta mer av. Inte bara för vår egen hälsa, utan också för vår planet. För en hållbar framtid strävar vi efter att använda mycket av de råvaror som vi vet tär mindre på jordens resurser. Vi använder därför baljväxter, nötter och vitt kött som proteinkälla och främjar intaget av fullkorn och fiber genom att addera mycket frukt, bär, grönt och gryn i våra produkter.

Artiklar

Superknäcke Chia med hasselnötssmör, lägg på färska bär och njut -Paulúns

Fiberrik mat

Fiberrik mat har en mycket viktigare roll för hälsan än vad vi tidigare trott, detta

Blåbär och Citron granola -Paulúns

Nyttig frukost

Frukost är dagens viktigaste mål. Det är där du lägger grunden till ditt energiförråd för