
Fyllda dadlar med mandelsmör och hallonmüsli
Fyllda dadlar med mandelsmör är mycket enkla att göra och passar lika bra till fikat på eftermiddagen som till glöggmyset. Du kan välja annat nötsmör som jordnötssmör, hasselnötssmör eller cashewnötssmör om du vill. Eller varför inte frösmör? Tips: I detta recept kan du använda vilken Paulúns Supermüsli du vill!
Ingredienser
12Fyllda dadlar
- 12 dadlar
- 2 msk mandelsmör
- 6 färska hallon
- 3 msk Paulúns Supermüsli Hallon & Jordgubb
Dela
Fyllda dadlar med mandelsmör och hallonmüsli
Fyllda dadlar med mandelsmör är mycket enkla att göra och passar lika bra till fikat på eftermiddagen som till glöggmyset. Du kan välja annat nötsmör som jordnötssmör, hasselnötssmör eller cashewnötssmör om du vill. Eller varför inte frösmör? Tips: I detta recept kan du använda vilken Paulúns Supermüsli du vill!
Så gör du
- Skär en skåra längs varje dadel, öppna den försiktigt så mycket som möjligt utan att den går sönder och ta ur kärnan. Arrangera dadlarna på ett fat.
- Bred 0,5 tsk mandelsmör i varje dadel.
- Halvera hallonen och stick ner en halva i varje dadel.
- Fyll resten av dadeln med Supermüsli Hallon & Jordgubb.