Granola yoghurt cups
Sommar i en kopp! Förbered de solgulakakformarna i förväg och addera den fräscha fyllningen när det är dags för efterrätt.
6
Ingredienser
Yoghurt cups
- 2 dl Paulúns Granola Apelsin, Mango & Passion
- 2 dl havregryn
- 2 msk mandelmjöl
- 1 dl kokosolja, smält
- 1 äggvita
Till fyllning
- 2 dl grekisk yoghurt
- 100 g fryst mango
- 2 passionsfrukter
- Paulúns Granola Apelsin, Mango & Passion
- mynta
Dela
Granola yoghurt cups
Sommar i en kopp! Förbered de solgulakakformarna i förväg och addera den fräscha fyllningen när det är dags för efterrätt.
Så gör du
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Mixa ihop alla ingredienser till granolacupsen.
- Klä sex formar i en muffinsplåt (teflon) med granolablandningen. Tryck till runt kanterna och i botten.
- Grädda i ca 8 minuter tills kanterna börjar bli gyllenbruna.
- Låt svalna i formarna.
- Ta försiktigt ut kakformarna ur muffinsplåten.
- Fyll med yoghurt, mango,passionsfrukt, granola och mynta