![Skål med Pauluns kyckling- och morotssoppa toppad med groddar och frön](https://www.pauluns.se/wp-content/uploads/sites/23/2023/11/Soppa-groddar_8-5.jpg)
Matig Soppa med krispig topping
Fröerna ger nyttigt fett, fiber och ett härligt crunch. Groddar ger vitaminer, fräscht krisp och en extra smakdimension!
Tillagningstid: 5 minuter minuter
Ingredienser
- 1 förpackning Paulúns Matig Soppa Kyckling & Morot
- 1 msk solrosfrön
- 1 msk pumpafrön
- 1 tsk sesamfrön
- 1 dl groddar, t.ex. alfalfa eller solrosskott
Dela
Matig Soppa med krispig topping
Fröerna ger nyttigt fett, fiber och ett härligt crunch. Groddar ger vitaminer, fräscht krisp och en extra smakdimension!
Så gör du
- Värm soppan enligt instruktionen på förpackningen.
- Torrosta gärna fröna i stekpanna på medelvärme. Vänd dem ofta så att de bara blir gyllenbruna och inte brända.
- Om du vill: hacka groddarna i lagom stora bitar.
- Toppa soppan med groddar och fröer.