0
Skål med Pauluns kyckling- och morotssoppa toppad med groddar och frön

Matig Soppa med krispig topping

Fröerna ger nyttigt fett, fiber och ett härligt crunch. Groddar ger vitaminer, fräscht krisp och en extra smakdimension!
Tillagningstid: 5 minuter

Ingredienser

Dela

Matig Soppa med krispig topping

Fröerna ger nyttigt fett, fiber och ett härligt crunch. Groddar ger vitaminer, fräscht krisp och en extra smakdimension!

Så gör du

  • Värm soppan enligt instruktionen på förpackningen.
  • Torrosta gärna fröna i stekpanna på medelvärme. Vänd dem ofta så att de bara blir gyllenbruna och inte brända.
  • Om du vill: hacka groddarna i lagom stora bitar.
  • Toppa soppan med groddar och fröer.

Paulúns Kyckling- & morotssoppa

En liten förändring av lunchvanor kan göra stor skillnad för hälsan! Så prova Paulúns matiga soppa med morot, kyckling, ingefära...
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Läs gärna vår policy för hantering av recensioner.

recept

Pauluns kyckling- och morotssoppa i tallrik toppad med mandel

Matig Soppa med mandel och persilja

Mandeln ger nyttigt fett och extra mättnad medan persilja ger antioxidanter och tillför ännu mer smak.