Bananpannkaka med blåbär och citron

Bananpannkaka i ugn med blåbär & citron

Ugnspannkaka med en twist! Denna bananpannkaka är något alldeles extra
tack vare en vacker swirl av mörka blåbär och en topping av syrlig citron.

Bananpannkaka i ugn med blåbär & citron

Ugnspannkaka med en twist! Denna bananpannkaka är något alldeles extra
tack vare en vacker swirl av mörka blåbär och en topping av syrlig citron.

Så gör du

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Mosa bananerna och vispa ihop med äggen och mandelmjölet.
  • Häll smeten i en ugnsfast form.
  • Mixa blåbären till en puré, ringla överoch gör en swirl med en sked. Strö över blåbär och granola.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter.
  • Riv citronskal över blåbärspannkakan. Servera gärna med vispad kokosgrädde.
2
Tillagningstid: 25 minuter

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 2 ägg
  • ½ dl mandelmjöl
  • 0,5 dl blåbär
  • ½ citron, finrivet skal

Topping

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}