Superknäcke Chia med hasselnötssmör, lägg på färska bär och njut -Paulúns

Gör eget hasselnötssmör

1

Ingredienser

  • 2 dl naturella hasselnötter
  • 2 tsk kakao, gärna raw
  • 3 urkärnade dadlar
  • 2 msk kallpressad kokosolja
  • 2 skivor knäckebröd
  • Halverade hallon och jordgubbar

Dela

Gör eget hasselnötssmör

Så gör du

  • Mixa nötterna på högsta fart i en matberedare eller mixer tills du har ett jämnt och fint smör, det kan ta mellan 10–20 minuter beroende på tillberedare och nötsort.
  • Tillsätt därefter kakaon, dadlarna och kokosoljan och mixa ytterligare.
  • Förvara resterande nötsmör i en glasburk med lock i kylskåp. (Hållbarhet i kyl: cirka en vecka)
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}