Paulúns tillagade den första müslin för över 10 år sedan. Det skulle bli en nyttig müsli, men den skulle ändå smaka gott. Detta är fortfarande vår grundtanke. Vi ska hjälpa folk att må bra, genom att erbjuda mat som faktiskt både är nyttig och god.

Bara bra mat

– Bara bra råvaror: vi har aldrig några tillsatser i någon av våra Paulúns produkter.
– Inget tillsatt socker: vi använder aldrig raffinerat socker i våra produkter.  
– Vi väljer alltid råvaror med så bra näringsvärde som möjligt och vi använder alltid nyttiga fetter.

Vi vill ge dig möjligheten att på ett enkelt sätt äta god, bra och välbalanserad mat oavsett vilken måltid det gäller. Idag hittar du ett brett sortiment av Paulúns produkter med allt ifrån Paulúns Granola, Paulúns Supermüsli, Paulúns chiafrö och boveteflingor, Paulúns Superknäcke  och Paulúns Supergröt till spännande Paulúns Superlunch soppor, Paulúns Superbowl, Paulúns Supermix och Paulúns Superbar i vårt sortiment. Nyttiga och goda alternativ för hela dagen.

Vi vill underlätta medvetna, hälsosamma val

Vi tycker att det ska vara enkelt att göra ett hälsosamt val. Följ därför gärna med på vad vi hittar på via vår Facebooksida, få tips och idéer via vårt Instagram eller hitta spännande inspiration här på vår webbsida.

Vi tycker också att det ska vara enkelt att få information om näringsvärden för våra produkter – så att ni som kunder och konsumenter kan göra ett medvetet val. Här på vår webbsida kan ni hitta mer information om alla våra produkter, dess innehåll och dess näringsvärden.