
Proteinfrukost mealprep
Färdig frukost för 3 dagar! Att mealpreppa din frukost har flera fördelar: du sparar tid genom att göra flera portioner samtidigt och på morgonen tar det bara några sekunder att servera frukosten vilket kan minska stress och ge en bättre start på dagen. I detta recept föreslår vi att mealpreppa tre portioner. Genom att ha granolan i separata burkar håller den sig krispig och crunchy. Du kan använda vilka burkar du vill – här har vi återbrukat tre stora och tre små glasburkar.
Proteinfrukost mealprep
Färdig frukost för 3 dagar! Att mealpreppa din frukost har flera fördelar: du sparar tid genom att göra flera portioner samtidigt och på morgonen tar det bara några sekunder att servera frukosten vilket kan minska stress och ge en bättre start på dagen. I detta recept föreslår vi att mealpreppa tre portioner. Genom att ha granolan i separata burkar håller den sig krispig och crunchy. Du kan använda vilka burkar du vill – här har vi återbrukat tre stora och tre små glasburkar.
Så gör du
- Gör hallonsylten: Koka upp hallon, vatten, dadlar och vaniljpulver, låt puttra 2 minuter. Mixa med handmixer. Rör ner chiafrön och låt sylten svalna i minst 30 minuter.
- Häll en tredjedel av sylten i varje stor glasburk (3 burkar) och toppa med 200 g kvarg. Ställ i kylen.
- Häll 45 g Paulúns Granola Kakao & Hallon i varje liten glasburk (3 burkar).
- Vid servering: häll granolan i stora burken, stick ner sked.
3
Tillagningstid: 20 minuter minuter
Ingredienser
- 600 g naturell kvarg
- 150 g frusna hallon
- 2 msk vatten
- 4 urkärnade dadlar
- 2 krm vaniljpulver
- 1 msk chiafrön
- 135 g Paulúns Granola Kakao & Hallon


