Bananpannkaka nyttig -Paulúns

Bananpannkaka med Granola och Hasselnötssmör

En nyttig bananpannkaka som serveras med vaniljkvarg, Paulúns Granola med Hasselnötssmör, Kanel & Kardemumma, hampafrö, äpple, kanel och granatäpple
1
Tillagningstid: 20 minuter

Ingredienser

Bananpannkaka

  • 1 banan
  • 1 ägg
  • 1 msk hampafrön eller sesamfrön
  • kokos- eller rapsolja till stekning

Vaniljkvarg

  • 1 1/2 dl kvarg
  • 2 krm vaniljpulver

Topping

  • 1/2 äpple klyftor
  • 2 msk granatäppelkärnor
  • 1 msk hasselnötssmör
  • 1 tsk hampafrön eller sesamfrön
  • 1 dl Nötsmörsbakad Granola Hasselnötssmör Kanel & Kardemumma
  • mynta

Dela

Bananpannkaka med Granola och Hasselnötssmör

En nyttig bananpannkaka som serveras med vaniljkvarg, Paulúns Granola med Hasselnötssmör, Kanel & Kardemumma, hampafrö, äpple, kanel och granatäpple

Så gör du

  • Mosa bananen och blanda med ägget.
  • Lägg i smeten i tre klickar i en stekpanna med olja. Strö över fröna och stek på medelvärme tills de är gyllenbruna på båda sidor.
  • Lägg upp dem på en tallrik, servera med äppelklyftor, granatäpple, hasselnötssmör, hampafrön, egengjord vaniljkvarg och Paulúns Granola med Hasselnötssmör, Kanel & Kardemumma. Garnera med mynta.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}