Fredrik Paulún tillagade den första Paulúns müslin redan för 10 år sedan. Det skulle bli en nyttig müsli, men den skulle ändå smaka gott. Detta är fortfarande vår grundtanke. Vi ska hjälpa folk att må bra, genom att erbjuda mat som faktiskt både är nyttig och god.

Bara bra mat

– Bara bra råvaror: vi har aldrig några tillsatser i någon av våra Paulúns produkter
– Inget tillsatt socker: vi sötar alltid våra Paulúns produkter med bär och frukt istället för raffinerat socker
– Vi väljer alltid råvaror med så bra näringsvärde som möjligt och vi använder alltid nyttiga fetter

Vi vill ge dig möjligheten att på ett enkelt sätt äta god, bra och välbalanserad mat oavsett vilken måltid det gäller. Idag hittar du ett brett sortiment av Paulúns produkter med allt ifrån Paulúns Granola, Paulúns Supermüsli och Paulúns Supergröt till spännande Paulúns Superlunch soppor, Paulúns Supersmoothies och Paulúns Superjuice i vårt sortiment. Allt förhoppningsvis lite godare, och lite nyttigare, än vad du annars brukar hitta i hyllorna.

Vi vill underlätta medvetna, hälsosamma val

Vi tycker att det ska vara enkelt att göra ett hälsosamt val. Följ därför gärna med på vad vi hittar på via vår Facebooksida, få tips och idéer via vårt Instagram, lär dig mer om hälsosam kost via Paulúns Pratar på Youtube eller hitta spännande inspiration här på vår webbsida.

Vi tycker också att det ska vara enkelt att få information om näringsvärden för våra produkter – så att ni som kunder och konsumenter kan göra ett medvetet val. Här på vår webbsida kan ni hitta mer information om alla våra produkter, dess innehåll och dess näringsvärden.