Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Granola yoghurt cups
Sommar i en kopp! Förbered de solgulakakformarna i förväg och addera den fräscha fyllningen när det är dags för efterrätt.
6
Tillagningstid:
30
minuter
minuter
Ingredienser
Yoghurt cups
2
dl
Paulúns Granola Apelsin, Mango & Passion
2
dl
havregryn
2
msk
mandelmjöl
1
dl
kokosolja, smält
1
äggvita
Till fyllning
2
dl
grekisk yoghurt
100
g
fryst mango
2
passionsfrukter
Paulúns Granola Apelsin, Mango & Passion
mynta
Dela
Granola yoghurt cups
Sommar i en kopp! Förbered de solgulakakformarna i förväg och addera den fräscha fyllningen när det är dags för efterrätt.
Så gör du
Sätt ugnen på 175 grader.
Mixa ihop alla ingredienser till granolacupsen.
Klä sex formar i en muffinsplåt (teflon) med granolablandningen. Tryck till runt kanterna och i botten.
Grädda i ca 8 minuter tills kanterna börjar bli gyllenbruna.
Låt svalna i formarna.
Ta försiktigt ut kakformarna ur muffinsplåten.
Fyll med yoghurt, mango,passionsfrukt, granola och mynta