Baka sockerfritt med Paulúns. Prova en helt ny typ av cheesecake, perfekt till sommarens efterrätter! Gjord på cashewnötter, silkestofu och saftiga jordgubbar.
Baka sockerfritt med Paulúns. Prova en helt ny typ av cheesecake, perfekt till sommarens efterrätter! Gjord på cashewnötter, silkestofu och saftiga jordgubbar.
Så gör du
Recept botten
Blötlägg cashewnötterna i en skål med kallt vatten i 15 minuter.
Kärna ur och hacka dadlarna.
Häll av vattnet från nötterna.
Mixa cashewnötter, dadlar och kokos.
Tillsätt kokosolja, granola och mixa hastigt ihop allt.
Fördela massan i 6 stycken stadiga muffinspappersformar.
Recept fyllning
Snoppa och mixa jordgubbarna
Tillsätt tofun och kokosgrädden
Mixa till en slät smet.
Tillsätt vanilj och citronskal.
Häll upp smeten i formarna och toppa med kokos.Låt stå i frysen i minst 4 h. Ta ut och låt dem stå 10-15 minuter före servering. Toppa med garneringen.