Go Back
+ servings
Skål med havregrynsgröt med keso toppad med mango, apelsin, blåbär och granola

Havregrynsgröt med keso och granola

Havregrynsgröt är alltid gott och ger en bra start på dagen! Prova att blanda gröten med keso, färska bär och frukt. Toppa gröten med krispig Nötsmörsbakad Granola från Paulúns med proteinrikt nötsmör för extra crunch.
2
Tillagningstid: 15 minuter

Ingredienser

  • 1 1/2 dl Havregryn
  • 3 dl Mjölk eller växtbaserad mjölk
  • 2-3 msk Keso
  • 1 nypa Salt

Topping

Dela

Havregrynsgröt med keso och granola

Havregrynsgröt är alltid gott och ger en bra start på dagen! Prova att blanda gröten med keso, färska bär och frukt. Toppa gröten med krispig Nötsmörsbakad Granola från Paulúns med proteinrikt nötsmör för extra crunch.

Så gör du

  • Blanda havregryn, mjölk och en nypa salt i en liten kastrull. Koka upp under omrörning och låt det koka i ca 2-3 minuter.
  • Rör ner keso.
  • Lägg gröten i en skål och toppa med frukt, bär och granola. Avsluta med att strö över lite kanel.