Gör en enkel chokladsås: smält kokosoljan och rör ner kakaon. Ställ åt sidan.
Mixa björnbär, dadlar och hälften av yoghurten i en mixer eller matberedare. Mixa tills det är slätt och välblandat.
Vänd ner björnbärsblandningen i resten av den naturella yoghurten så att den får vackra rosa och vita virvlar.
Klä en muffinsplåt med silikonformar, rejäla pappersformar eller vik egna formar av bakplåtspapper.
Fördela granolan i formarna och ringla hälften av chokladsåsen över granolan.
Fördela yoghurtblandningen över granolan och lägg på några björnbär.
Ställ in muffinsplåten i frysen och låt stelna i minst 4 timmar eller tills de är fasta.
När yoghurt cupsen är helt frysta, ta av formarna och ringla över resten av chokladsåsen. Dessa frozen yoghurt cups kan förvaras i frysen i en lufttät behållare eller fryspåse.
När du är redo att servera, låt dem stå i rumstemperatur i några minuter för att mjukna något.