Go Back
+ servings
Pauluns glass

Hemmagjord glass på yoghurt, blåbär och müsli

Precis som en skål yoghurt med müsli, frukt och bär. Snabbt i glasform! För vem säger att yoghurt och flingor måste ätas i skål? Med detta glassrecept kan du göra din egen glass som dessutom är nyttig.
6
Tillagningstid: 15 minuter

Ingredienser

  • Receptets tillagningstid inkluderar inte tiden i frysen.

Glass

Dela

Hemmagjord glass på yoghurt, blåbär och müsli

Precis som en skål yoghurt med müsli, frukt och bär. Snabbt i glasform! För vem säger att yoghurt och flingor måste ätas i skål? Med detta glassrecept kan du göra din egen glass som dessutom är nyttig.

Så gör du

  • Mixa bananen, tillsätt grekisk yoghurt, växtdryck och vaniljpulver och mixa ihop allt.
  • Lägg lite av blåbären i botten på formarna, varva sedan yoghurtblandningen och resten av bären, samt lite av Müslin i sex glassformar, (storleken på glassformar kan variera lite).
  • Lägg Soft Müsli sist i formarna.
  • Ställ in i frysen över natten. Lossa glassen ur formarna, skölj ev. utsidan av formarna med lite vatten innan.