Supermix med sesamhalloumi, ingefärsdressing och melon

Supermix med sesamhalloumi, ingefärsdressing och melon

Portioner
4

Ingredienser

  • 4 portioner Paulúns Supermix (rött råris, mathavre, mungbönor och pumpafrön)
  • 220 g halloumi
  • 2 tsk rapsolja, kallpressad
  • 30 g sesamfrö
  • 40 g hasselnötter
  • 200 g sockerärtor
  • 90 g röd lök
  • 65 g grönsallad
  • 400 g cantaloupe melon

Ingefärsdressing

  • 10 g ingefära, färskriven
  • 1 msk citronjuice
  • 1 tsk rapsolja, kallpressad
  • Havssalt & svartpeppar

Recept

Tillaga Paulúns Supermix enligt anvisningen på förpackningen.

Skiva halloumin och vänd varje skiva först i rapsolja sedan i sesamfrö och stek dem sedan gyllene i stekpanna.

Grovhacka hasselnötterna och rosta dem vid sidan om sesamhalloumin.

Strimla sockerärtorna och finhacka löken och blanda med grönsalladen.

Blanda riven ingefära med resten av till ingefärsdressingen häll på rätten.

Toppa med fina bitar av cantaloupemelon.