Supermix med laxfilé, limevinägrett och rostad sparris

Supermix med laxfilé, limevinägrett och rostad sparris

Portioner
4

Ingredienser

  • 4 portioner Paulúns Supermix (råris, quinoa, black eyed beans och solrosfrön)
  • 400 g laxfilé
  • 250 g grön sparris
  • 2 tsk rapsolja, kallpressad
  • havssalt och svartpeppar

Limevinägrett

  • 1.5 msk vinäger
  • 1.5 msk tamarisoja
  • 1 tsk limejuice
  • 1 tsk rapsolja, kallpressad
  • färsk röd chili, efter smak

Servering

  • 65 g babyspenat
  • 25 g parmesan

Recept

Sätt ugnen på 175 grader.

Tillaga Supermix enligt anvisningen på förpackningen.

Vänd laxfilé och sparris i rapsolja, havssalt och nymalen svartpeppar på ett ugnsfast fat. Tillaga ca 15 minuter i ugn eller till laxen är precis som du vill ha den.

Blanda alla ingredienser till limevinägretten.

Servera laxfilé och limevinägrett med Supermix, babyspenat och tunt hyvlad parmesan.