Kycklingfilé med granatäpplepesto & ricotta

Kycklingfilé med granatäpplepesto och ricotta -Pauluns

Portioner
4

Ingredienser

Granatäpplepesto

  • 30 g mandel
  • 3 msk basilikablad, färska
  • 1 tsk citronskal, rivet
  • 1 msk rapsolja eller olivolja, kallpressad
  • 40 g granatäpplekärnor

Till servering

  • 200 g ricotta
  • 65 g sallad gärna med fina rödbetsskott

Recept

Tillaga Paulúns Supermix enligt anvisningen på förpackningen.

Vänd kycklingfilén i pressad vitlök, tamarisoya, rapsolja och gurkmeja och stek den till den fått fin färg och är helt genomstekt.

Rosta hackad mandel i torr panna och blanda sedan med finhackad färsk basilika, rivet citronskal, rapsolja & granatäppelkärnor.

Servera kycklingfilé och granatäpplepesto med Paulúns Supermix, ricotta och gärna en sallad med fina rödbetsskott.