0
Frozen yoghurt i bitar med hallon, blåbär, jordgubb och granola

Frozen yoghurt bitar

En somrig och hälsosam dessert i all sin enkelhet!
4

Ingredienser

Dela

Frozen yoghurt bitar

En somrig och hälsosam dessert i all sin enkelhet!

Så gör du

  • Klä en liten långpanna med bakpapper.
  • Kör ihop grekisk yoghurt, kokosmjölk, banan och vaniljpulver i en mixer.
  • Häll och bre ut blandningen i formen.
  • Fördela bär och granola ovanpå yoghurten.
  • Sätt i frysen i 2-4 timmar. Låt den stå några minuter på bänken innan du delar i bitar. Förvara bitarna i frysen.

Paulúns Granola Hasselnötter & Dadlar

Bra mat är sådant om både är gott och bra för kroppen. Därför är råvarorna i Paulúns krispigt ugnsrostade Granola...
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Läs gärna vår policy för hantering av recensioner.

recept

Pauluns Fruktsallad kokosgrädde soft Müsli och Nötter vacker upplagt

Fruktsallad med kokosgrädde och Nötsmörsbakad Soft Müsli

Det perfekta receptet på ett gott och nyttigt mellanmål som lyfter energin och dessutom går supersnabbt att slänga ihop. Vår …

Fruktsallad med kokosgrädde och Nötsmörsbakad Soft Müsli Read More »

Relaterade artiklar

Så ger du ditt immunförsvar bästa förutsättningarna -Paulúns

Så ger du ditt immunförsvar bästa förutsättningarna

Att boosta immunförsvaret är något som har blivit allt viktigare för många. Att leva hälsosamt, ta hand om sig och …

Så ger du ditt immunförsvar bästa förutsättningarna Read More »

Blåbär och Citron granola -Paulúns

Nyttig frukost

Frukost är dagens viktigaste mål. Det är där du lägger grunden till ditt energiförråd för resten av dagen. Ändå är …

Nyttig frukost Read More »

Pauluns granola citron blåbär passionsfrukt mousse yoghurt dessert nyttig

Bra mat för magen

Att välja bra mat för magen kan göra att du mår bättre både fysiskt, såväl som mentalt. Magen är nämligen …

Bra mat för magen Read More »