Gör en ljuvligt vacker, nyttig och god crumble paj med kokosolja, mandelmjöl och mandelsmör. Blanda i Granola Blåbär & Citron och rosmarin. Servera med krämig kokosgrädde. Njut!
Sätt ugnen på 175 grader.
Mixa Paulúns Granola Blåbär och Citron fint i en matberedare tillsammans med den rivna kokosen och mandelmjölet.
Smält kokosoljan på låg värme tills den är flytande. Vänd ner mandelsmöret i kokosoljan och rör ut till en jämn blandning.
Blanda ingredienserna i en bunke. Finhacka rosmarinbladen och blanda ner till ett härligt crumble.
Häll blåbären i en ugnsfast form ca 22 cm i diameter och häll rosemary crumblet över blåbären. Baka i ugn i 15-20 minuter tills ytan är gyllene.
Garnera med blåbär och mynta eller rosmarin. Servera med vaniljkokosgrädde.