Crumble recept med blåbär, citron och rosmarin

Gör en ljuvligt vacker, nyttig och god crumble paj med kokosolja, mandelmjöl och mandelsmör. Blanda i Granola Blåbär & Citron och rosmarin. Servera med krämig kokosgrädde. Njut!

Pauluns paj blåbär citron granola crumble

Portioner
4

Ingredienser

Crumble

Fyllning

  • 4 dl blåbär

Vaniljkokosgrädde

  • 1 tsk vaniljpulver eller innehållet i en vaniljstång
  • 2 dl kokosgrädde, vispbar
  • 2 dl grekisk yoghurt

Garnering

  • färska blåbär och mynta eller rosmarin

Recept

Sätt ugnen på 175 grader.

Mixa Paulúns Granola Blåbär och Citron fint i en matberedare tillsammans med den rivna kokosen och mandelmjölet.

Smält kokosoljan på låg värme tills den är flytande. Vänd ner mandelsmöret i kokosoljan och rör ut till en jämn blandning.

Blanda ingredienserna i en bunke. Finhacka rosmarinbladen och blanda ner till ett härligt crumble.

Häll blåbären i en ugnsfast form ca 22 cm i diameter och häll rosemary crumblet över blåbären. Baka i ugn i 15-20 minuter tills ytan är gyllene.

Garnera med blåbär och mynta eller rosmarin. Servera med vaniljkokosgrädde.