Bananpannkaka med Granola och Hasselnötssmör

En nyttig bananpannkaka som serveras med vaniljkvarg, Paulúns Granola med Hasselnötssmör, Kanel & Kardemumma, hampafrö, äpple, kanel och granatäpple

Bananpannkaka nyttig

Portioner
1

Ingredienser

Bananpannkaka

  • 1 banan
  • 1 ägg
  • 1 msk hampafrön eller sesamfrön
  • kokos- eller rapsolja till stekning

Vaniljkvarg

  • 1 1/2 dl kvarg
  • 2 krm vaniljpulver

Topping

Recept

Mosa bananen och blanda med ägget.

Lägg i smeten i tre klickar i en stekpanna med olja. Strö över fröna och stek på medelvärme tills de är gyllenbruna på båda sidor.

Lägg upp dem på en tallrik, servera med äppelklyftor, granatäpple, hasselnötssmör, hampafrön och Paulúns Granola med Hasselnötssmör, Kanel & Kardemumma. Garnera med mynta.