Sund kost för hälsan och hjärtat -Paulúns
Sund kost för hälsan och hjärtat -Paulúns

Vad är oligofruktos?

Oligofruktos är en sorts fiber, inte socker, som finns naturligt i vissa livsmedel som jordärtskocka, bananer, lök, baljväxter och sparris. Du hittar den också som ingrediens i Paulúns granola eftersom fibret bidrar till den härligt krispiga konsistens som kännetecknar våra produkter. Läs om oligofruktosen här.

PANTA DINA FÖRPACKNINGAR FRÅN PAULÚNS

Paulúns samarbetar med Bower för att fler förpackningar ska återvinnas. Bower är en app som gör att du även får pant på förpackningar som är av plast, papper eller metall. Ladda ner appen och scanna streckkoden på förpackningen innan du återvinner den. Du samlar poäng som sen omvandlas till pengar eller kuponger.

Gör en insats för miljön – laddar ner appen och börja panta!

Läs mer om hållbarhet
Bower Pauluns - Panta förpackningar
Några av paulúns råvaror

Bara bra mat

Bara bra mat är Paulúns ledord i allt vi gör. För äter du bra mår du bättre. Vi på Paulúns vill att bra mat ska vara lika god som hälsosam. När vårt hälsoteam skapar produkter väljer de bara ut naturliga och riktigt smakrika råvaror fullproppade med nyttigheter, utan tillsatt socker. Pauluns hjälper dig att äta lite bättre.

Läs mer om vår filosofi

Paulúns Hälsoråd

Paulúns Hälsoråd består av några av de vassaste specialisterna inom Nordens största livsmedelsbolag. Och alla är här med ett gemensamt uppdrag; att skapa de bästa livsmedelsalternativen för dig och din kropp, både utifrån näring och smak. Det är tack vare Paulúns Hälsoråd som vi på Paulúns kan ta den rollen och bära det ansvaret.

Till Paulúns Hälsoråd
Pauluns Fruktsallad kokosgrädde soft Müsli och Nötter vacker upplagt

HAR DU EN FRÅGA? STÄLL DEN GÄRNA TILL OSS!

I vårt forum har vi samlat och svarat på några av de vanligaste frågorna vi får om Pauluns och våra produkter.

Till forumet
Paulúns
Blåbärssmoothie med müsli

Receptinspiration

Frukost, middag eller mellanmål? Vi vill att det ska vara enkelt att äta hälsosamt och vi är övertygade om att en snabb middag, lunch eller frukost också kan vara nyttig. Därför är alla våra recept baserade på goda och hälsosamma råvaror som hjälper dig att må lite bättre.

Till våra recept